Annonse


TEST: Motorola Razr V3i

For at designmobiler har blitt populært finnes det ingen tvil om. Nokia 8800 ble sågar kåret til fjorårets beste mobil under mobilkonferansen 3GSM World Congress tidligere i år. Mye av æren for denne utviklingen skal riktignok Motorola ha, som med sin Razr V3 trakk selskapet tilbake fra glemselen, spesielt i denne delen av verden.

Lekkert skal det være

Motorola Razr V3i er oppfølgeren og denne modellen er faktisk hakket lekrere enn det vi syntes V3 var når den ble sluppet. Da er vel kanskje målet til Motorola nådd. For det som er inni telefonen kan de ikke ha lagt mye vekt på.

Den mangler flere av de funksjonene vi mener man bør kunne kreve av en mobiltelefon i 2006. Spesielt når denne modellen appellerer stort til forretningsmenn, som ofte trenger litt avanserte funksjonalitet.

V3i har hverken EDGE eller 3G, noe som gjør datakommunikasjon i praksis umulig. Ytelsen på telefonen er langt dårligere enn den bør være hvis man for eksempel skal kjøre Java-applikasjoner.

Annonse


Lyd og bilde

Kameraet (1,2 megapiksler) byr på en merkelig opplevelse, der man sliter med at kvaliteten varierer fra det elendige til det veldig gode. Lydmessig er Motorola Razr V3i meget god og kan godt brukes til MP3-spiller. Den støtter minnekort (microSD), men man har ikke radio og man kan ikke koble til vanlige hodetelefoner.

Basisfunksjonaliteten i telefonen fungerer veldig godt, men ekstra moro kan man stort sett glemme. Allikevel tror vi Motorola kommer til å få suksess med denne modellen. For det er nok av dem som kun kjøper mobil basert på utseendet, noe som gjør at vi vil slite med elendige designmobiler i lang tid fremover.

Du kan finne en mer utfyllende test på DinSide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse