crysis shot

Annonse


Se de første Crysis-bildene

Crysis er under utvikling hos tyske Crytek, det samme selskapet som i sin tid lagde skytespillet Far Cry på PC (de senere Xbox- og 360-versjonene ble utviklet av UbiSoft selv). Crytek eies nå av EA, og er i full gang med en ny tittel, som egentlig ikke helt overraskende tar oss nok en gang til et jungelmiljø. Er det noe Crytek kan så er det palmer og tropiske øyer.

Crysis handler om en øy under angrep av romvesener, og spillbarheten er tilsynelatende på mange måter en videreføring av Far Cry-elementer. Det er plass til både action og rolig sniking, og det vil også være mulig å bruke diverse kjøretøy.

Enda smartere

Far Cry hadde en solid kunstig intelligens, og Crysis tar det et par steg videre. Både venner og fiender skal vise enda mer realistisk samarbeidsvilje og overlevelsesinstinkt. Dessuten husker dine lagkamerater din oppførsel, og alt du gjør mot dem kan få konsekvenser senere i spillet.

Så var det selvsagt den utrolig imponerende grafikken, med full utnyttelse av DirectX 10-effekter, fantastisk realistisk vegetasjon som reagerer på dine bevegelser, og lys- og skyggeeffekter vi aldri tidligere har sett maken til.

Annonse


Crysis skal vises nærmere under E3, og vi gleder oss til å sjekke det ut!

crysis shot

Klikk her for skjermbildene!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse