Google Finance

Annonse


Penger og fotball fra Google

Google FinanceGoogle Finance vil gi Finansnyheter, børskurser, visuelle fremstillinger, selskapsfakta og andre relevante opplysninger. Tjenesten vil bli en direkte konkurrent til konkurrentenes Yahooo Finance og MSN Money.

Google planlegger ikke å produsere materialet selv, men vil kjøpe det inn fra nyhetsbyråer som Reuters, Hoovers og Morningstar.

Figo og Carlos på Joga

Samtidig lanserer Google fotballportalen Joga (Joga Bonita er portugisisk for “The Beautiful Game”). Siden er gjennomsponset av Nike, og skal først og fremst profilere fotballsuperstjernene som er sponset av skoprodusenten.

Joga er foreløpig kun for spesielt inviterte, men man kan søke om invitasjon på siden.

Annonse


Kilder:

Forbes
Joga
ClickZ
Google Finance

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse