Windows Live Messenger Beta

Annonse


Live Messenger Beta for alle

Windows Live Messenger BetaWindows Live Messenger Beta har lenge vært tilgjengelig for en utvalgt gruppe testere. Nå kan hvem som helst laste ned neste generasjon av MSN Messenger og få tilgang til offline-meldinger, bedre funksjoner for fildeling og et litt annerledes design.

Ikke offisielt ennå

Nå kan hvem som helst laste ned betaversjonen, forutsatt at de vet hvor de skal finne den. Microsoft har imidlertid ikke gått ut med noen offisiell invitasjon, så url-en kan ha blitt lekket ved et uhell.

Den tyske nettavisen Winfuture.de har lagt ut linker til nedlasting av den tyske betaversjonen. Skriver man inn EN på slutten av lenken får man opp installasjonen av den engelske versjonen i stedet. Skriver du inn NB, får du Windows Live Messenger på norsk.

Her kan du laste ned Windows Messenger Beta på engelsk

Annonse


Her kan du laste ned Windows Messenger Beta på norsk

Vi har fått meldinger om at enkelte får denne feilmeldingen når de prøver å laste ned: Passport-IDen som ble brukt til pålogging, har ikke tilgang til denne betaversjonen av Messenger.. Dette på tross av at den som prøver, har gyldig Passsport-konto. Det kan bety at enklete ID-erier av en eller annen grunn er sperret.

Vi skal undersøke saken med Microsoft så raskt som mulig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse