Annonse


Detaljer om Halo 3

Halo 3 er et av de spillene som det forventes mest av for øyeblikket. Allikevel er det veldig lite detaljer som har sluppet ut om spillet. Nå kan det imidlertid se ut til å endres, for en bruker på Xbox.com har postet detaljer fra det som skal være en artikkel om Halo 3 i aprilnummeret til Game Informer.

Endrer navn?

Men det vi alle tror er Halo 3 skal ifølge artikkelen ikke gå under navnet Halo 3. Arbeidsnavnet til utviklerne i Bungie Studios er nemlig Forerunner, noe som allikevel vil få Halo-kjennere til å nikke gjenkjennende på hodet.

Forerunners er nemlig en mystisk, forhistorisk og meget avansert sivilisasjon som har forsvunnet fra Halo-universet. Historien i spillet går ut på hvordan Forerunners ble en del av universet og hvordan menneskene (og ikke minst Master Chief) er knyttet til denne sivilisasjonen.

Aprilsnarr?

Spillet er basert på en modifisert Halo 2-motor og det skal være enormt stort, med et miljø som endres dynamisk ut fra hvordan man spiller (dersom man hopper over å angripe et våpenarsenal vil man i praksis gi våpnene til motstanderne). I multiplayer får spillet et co-op-modus der hele fire spillere kan spille samtidig.

Annonse


Selvsagt kan alt oppspinn, ikke minst fordi detaljene skal komme fra aprilnummeret av Game Informer. Alle medier elsker tross alt en god aprilsnarr. Allikevel er det mange som ser på disse detaljene som ganske troverdige.

Kilder:
Joystiq
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse