Annonse


TEST – Samsung E530

At Samsung mener alvor med sin mobilsatsning, har vi fått mange bekreftelser på i det siste. Vi minner for eksempel om kjempesuksessen D500, som fikk god kritikk i en rekke medier.

Klapptelefonen SGH-E530 tilhører den nyeste Samsung-generasjonen, og er en ordentlig smykketelefon med en helt klar feminin appell. Den finnes i to forskjellige fargekombinasjoner, sølv/lysblå og sølv/purpur, og den lille størrelsen og avrundede formen gjør at den lett glir ned i bukselommen.

Middels krevende bruk

Telefonen har et kurant utvalg av funksjoner, tilpasset middels krevende brukere – som Bluetooth, MP3-spiller, kamera med 1 megapiksels oppløsning + fotolampe, samt epostklient (med støtte for Outlook-synkronisering).

Internminnet er på 92 MB, hvorav ca 82 kan brukes til musikk og bilder. Vi savner naturligvis minnekort, men skynder oss å legge til at telefonen støtter musikkformatet AACPlus – som gir helt kurant lyttekvalitet ved en bitrate på 48 kbps. I praksis betyr det plass til tre ganger så mange sanger som du ellers ville fått med MP3-filer på 128 kbps. Men til vår skuffelse støttes ikke AACPlus-filer laget gjennom Winamp 5.1.

Annonse


Les hele testen på DinSide

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse