Annonse


TEST: Nokia N70

Nokia N70 er andremann ut i multimedieserien til Nokia. Denne serien ble lansert med brask og bram tidligere i år og ble av mange sett på som redningen for Nokia, som hadde slitt med å imponere det siste året.

Videokameramobilen N90 har allerede blitt godt mottatt av oss og N91 (som kommer i løpet av første kvartal) ser også ut til å kunne bli en vinner, med sin innebygde harddisk på hele fire gigabyte. Men hva har N70 å skilte med.

Det lille ekstra

Nokia N70 har faktisk en hel del å tilby. Den er ikke utstyrt med det samme kameraet som i storebroren, men den har allikevel nesten like gode kameramuligheter. Imponerende nok med denne størrelsen.

Den er også utstyrt med 3G og EDGE, men dette er jo nesten en selvfølge for en smartmobil i dag. I tillegg er designet et viktig punkt Nokia N70 har å skryte av i forhold til andre mobiler.

Annonse


For dette er en virkelig sprek telefon, som kombinerer fornuftige løsninger (som linsedeksel og gallerisnarvei) med kule linjer og farger. Vi kunne ønsket oss lite grann større taster, men følelsen i tastene er i hvert fall meget bra.

Les hele testen på DinSide

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse