Battlestar Galactica

Annonse


iTunes-videosalg til Europa

Battlestar GalacticaI oktober i fjor startet Apple salget av TV-serier via iTunes Music Store. C21 Magazine rapporterer nå at NBC Universal er i nærheten av å komme i havn med en avtale om å selge flere av sine TV-serier til brukere i Storbritannia.

Satser på Sci-fi

Ifølge C21 Magazine skal NBC først teste ut markedet ved å lansere et fåtall av TV-seriene sine. Først ut er Alfred Hitchcock Presents og sci-fi-seriene Battlestar Galactica og Surface. Disse seriene skal ha hatt stor suksess i USA.

En talsmann for Apple vil selvsagt ikke kommentere disse ryktene, men hevde de ikke har noen nyheter å fortelle for øyeblikket. Hittil har amerikanske kunder kjøpt og lastet ned hele 12 millioner videofiler via iTunes-tjenesten.

Hvorvidt det også nærmer seg en åpning for denne tjenesten her i Norge er ikke kjent.

AppleInsider

Annonse