Annonse


TEST: Samsung X660

For mange der ute har ikke behov for en såkalt penisforlenger som veier så tungt i lomma at buksa blir dratt gått nedover. En del er faktisk ute etter en mobiltelefon som kun skal brukes til å snakke i eller kanskje sende noen meldinger. Da er det godt med rimelig og stilige alternativer som Samsung X660.

Lekkert design

Design har vært et punkt som Samsung har vært tilnærmet eksperter på i det siste. Mange av telefonene deres appelerer i hvert fall i stor grad til den kvinnelige delen av befolkningen. Samboeren mins reaksjon når X660 ble tatt inn i huset tyder på at den siste modellen også gjør det. Størrelsen er perfekt, med både lite volum og liten vekt.

Kameraet bidrar til inntrykket om en meldingstelefon. Med så dårlig kvalitet (0,3 megapiksler) at det kun kan brukes til MMS-meldinger er bildene langt fra noe man kan putte i albumet. Tastene gjør også sitt til at dette inntrykket opprettholdes. Kvalitetstaster er nemlig noe vi forbinder med mobilene til Samsung, så også i dette tilfellet. Vi må imidlertid vente på stor bokstav etter punktum, men selskapet har gjort en del andre forbedringer i forbindelse med tekstmeldinger.

Kan anbefales

Vi kunne godt ønsket oss litt mer funksjonalitet, siden den mangler i praksis alt bortsett fra meldinger og samtaler. Teknologi som 3G, EDGE, Bluetooth, minnekort glimrer med sitt fravær.

Annonse


Men design og prisen gjør sitt til at dette er en mobil vi kan anbefale for de som er ute etter en enkel og stillig telefon. For snaue 1 600 kroner uten subsidier kan dette bli en suksess blant jentene.

En mer utfyllende test finner du på DinSide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse