Sony Ericsson Jing?

Annonse


Enorm SE-lansering denne uken

Sony Ericsson Jing?Den store elektronikkmessen CeBIT går av stabelen 9. mars i Hannover, men de fleste selskapene presenterer sine nyheter i forkant av messen. Nå sies det også at det populære mobilselskapet Sony Ericsson skal lansere sine CeBIT-nyheter allerede denne uken.

Wilma kommer

Flere av de seks mobiltelefonene selskapet skal presentere på tirsdag har vi allerede kjennskap til, ikke minst den spennende modellen Wilma. Klapptelefonen Jing skal vises frem samtidig og vil være en ny flippmobil fra selskapet. Sistnevnte skal også komme i en Walkman-versjon, da med kodenavnet Mulan.

Sony Ericsson m/Cyber-shot

To av mobilene selskapet viser frem i morgen, deriblant Wilma, vil ta i bruk Cyber-shot-merkenavnet til Sony på lik linje som MP3-mobilene til Sony Ericsson tok i bruk Walkman-navnet. Sannsynligvis mener selskapene at 3,2 megapiksler gir bra nok bildekvalitetet til å rettferdiggjøre det kjente digitalkameramerket til Sony.

Annonse


Sony Ericsson produktspekter

Over ser man store deler av produktspekteret til Sony Ericsson, deriblant flere av de nye modellene som skal vises på tirsdag. Vi kommer selvsagt tilbake med de endelige detaljene når Sony Ericsson har presentert sine nyheter.

Kilder:
Mobil
Mobile-review.com

Annonse