Sony Ericsson W950i

Annonse


SE med ny super-Walkman

Sony Ericsson W950iFor etter at Sony Ericsson lanserte to mobiler på 3GSM World Congress i Barcelona mandag morgen var det lite som tydet på at vi skulle våkne opp til den mest spennende mobilen nå på tirsdag. Men for en hyggelig overraskelse.

Tar grep om rivalene

For Walkman-mobilen Sony Ericsson W950i ser ut til å bli flaggskipet fra selskapet. Den har tross alt fire gigabyte internt Flash-minne, noe som gjør at den kan konkurrere med musikkmobilene Nokia N91 (fire gigabyte harddisk) og Samsung i300 (tre gigabyte harddisk). De fleste mener også at Flash-minne passer bedre i en mobiltelefon på grunn av mindre fare for støtskader, samt at hastigheten er raskere.

Kanskje dette også kan bli et virkelig alternativ til iPod også, med tanke på at lagringskapasiteten er på samme nivå som den største iPod nano-modellen. Prisen blir nok imidlertid en del høyere, selv om Sony Ericsson ikke har sagt noe om hvilket prisnivå Sony Ericsson W950i vil ligge på.

Sony Ericsson W950i
KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Den nye Walkman-mobilen til Sony Ericsson er også utstyrt med FM-radio med RDS. I forhold til mobilteknologi har trebåndstelefonen W950i også 3G-støtte.

Endelig Symbian

Nå ser det også endelig ut til at Sony Ericsson har tatt til seg kritikken om sitt lukkede operativsystem. Sony Ericsson W950i blir nemlig utstyrt med det åpne Symbian V9.1-systemet UIQ 3.0, som også er installert på P990i og M600i.

Dette betyr også at denne Walkman-mobilen, i likhet med de to andre UIQ-mobilene til selskapet, faktisk får trykksensitiv skjerm. Forøvrig en flott 2,6 tommers skjerm med 320 x 240 punkter og 262 000 farger.

Sony Ericsson W950i
KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Sony Ericsson W950i får også en ny versjon av mediespilleren til Sony Ericsson. Denne vil blant annet ha støtte for grafikk, slik at man kan få de små grafiske albumcoverene rett på mobilen.

Ikke med kamera

Overraskende nok på en såpass avansert mobiltelefon ser det ut til at Sony Ericsson har valgt å hoppe over kameramuligheter. Hverken på baksiden eller fronten ser det ut til å være noe kamera.

Sannsynligvis er dette gjort for å holde størrelsen på denne mobilen nede, og selv om den ikke er blant de minste mobilene på markedet har den et stilig og minimalistisk design. Størrelsen ligger på 106 x 54 x 15 mm og vekten er på 112 gram.

Stereo over Bluetooth

Denne mobilen har også blitt utstyrt med støtte for overføring av stereolyd via Bluetooth, slik at man endelig kan slipp de evinnelige kablene. Derfor kommer det vel ikke som noen overraskelse at selskapet også har sluppet et stereo Bluetooth-headset i dag.

Sony Ericsson HBH-DS970
KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Sony Ericsson Stereo Bluetooth Headset HBH-DS970 støtter Bluetooth 2.0 med stereolyd og har en fjernkontroll med display, slik at man enkelt kan styre volum, velge musikk og svare på samtaler.

Stereo Bluetooth Headset HBH-DS970 skal være i butikkene i løpet av andre kvartal i år, mens Walkman-mobilen Sony Ericsson W950i først skal dukke opp i løpet av tredje kvartal.

Kilde:
Sony Ericsson W950i

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse