ipod nano rød

Annonse


Billig-nano erstatter Shuffle

ipod nano rødApples iPod Shuffle har lenge vært en suksess, ikke minst på grunn av prisen. Nå er tiden imidlertid inne for en oppgradering. Resultatet kan bli en billig-variant av iPod nano, med 1GB lagringsplass.

Bono bak ryktene

Ifølge ryktene skal Apple også ha valgt å gå bort fra standardfargen hvit. Nye Shuffle skal visstnok komme i rødt. Opphavet til disse ryktene er U2-vokalist Bono, som hevder at Apple skal lage et begrenset opplag røde iPod-spillere til inntekt for AIDS-epidemien i Afrika.

Det er logisk at Apple vil velge å inkorporere en skjerm i Shuffle. Spesielt den største modellen på 1GB har så mye minne at savnet etter en skjerm for å lette navigeringen blir påtagelig. Samtidig er det liten vits i å redesigne shuffle for å inkorporere en skjerm når nano er på plass allerede.

Rykter før Macworld

Spekulasjonene om en 1GB Shuffle/nano med skjerm gikk høyt allerede før Macworld i januar. Da måtte Apple skuffe alle de som ventet på en ny iPod-modell. Den som venter på noe godt får derfor bare smøre seg med tålmodighet.

Annonse


Kilde:

IDG.se
The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse