Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sony: – vi skal danke ut Xbox Live

Sony sier de vil sette alle kluter til for gjøre PS3 til en skikkelig online-konsoll, ifølge scans fra en kommende utgave av PlayStation Magazine.

Selv om Sony fremdeles har et solid forsprang på Microsoft når det gjelder antall solgte maskiner, er det ingen tvil om at Microsoft har kuppet online-biten av konsollkrigen med sin Xbox Live-tjeneste.

Mens Xbox 360-eiere lett kan konkurrere med hverandre, sammenlikne spillresultater, chatte, sende talemeldinger, laste ned spill og ekstramateriale, se filmtrailere og kose seg med annet innhold servert fra nettet, har Sony fremdeles til gode å bevise at de tar online konsollspiling på alvor.

PS3 på nett

Derfor burde det være godt nytt for PS3-håpefulle at uoffisielle innscannete artikler fra neste utgave av PlayStation Magazine (postet bl.a. på PlayStation.com) endelig bekrefter at Sony akter å utstyre sin nye spillkonsoll med en skikkelig infrastruktur for nettspilling.

Ifølge artikkelen lover Sony «front-angrep på siste versjon av Xbox Live», og flere online-funksjoner på PS3 enn vi i dag finner på Xbox 360.

Du kan myse nærmere på artikkelen her:
Joystiq
Playstation.com Forum

Stikkord: internett, playstation, xbox