Chess tilb.

Annonse


Chess tvangsflytter kunder

Chess tilb.Da det ble kjent at NetCom-eier Telia Sonera skulle kjøpe Chess, var Chess-eier Idar Vollvik raskt ute med å forsikre om at de kundene som ønsket å fortsette å være i Telenors nett, skulle få lov til det.

NetCom-overgang er hysj-hysj

Nå kan det se ut til at han tok munnen for full. For NetCom ligger det en enorm gevinst i å få med seg kundene over i sitt nett. Når kundene i disse dager får tilsendt nye SIM-kort blir de samtidig flyttet over til NetComs nett i det stille.

De som bor i områder der NetCom og Telenor har tilnærmet lik dekning, vil knapt merke forskjell. Nettstedet diskusjon.no flommer imidlertid over av fortvilte Chess-kunder som er avhengige av Telenor-dekning.

– Kan få beholde Telenor

Verken i brevet som går ut til Chess-kundene eller på selskapets hjemmesider er overgangen nevnt med ett ord. Idar Vollviks nestkommanderende, Svein Johnsen, bekrefter imidlertid at overgangen har begynt og trolig vil holde på fram til sommeren.

Annonse


Ifølge Johnsen kan de kundene som melder fra, få overføringen midlertidig utsatt. Det er imidlertid en risiko for at Telenor slår av bryteren om et år, men Johnsen sier til digi.no at selskapet jobber med den saken.

Kritikk fra Høyre

Høyres telepolitiske talsmann, stortingsrepresentant Trond Helleland, kritiserer i en pressemelding Chess fordi selskapet ikke informerer kundene godt nok om nettverksbyttet.

Kilde:
digi.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse