Stanford on iTunes

Annonse


Stanford-utdannelse på iTunes

Stanford on iTunesStanford University samarbeider nå med Apple Computer for å la de som vil få tilgang til forelesninger, taler, debatter og annet innhold fra universitetet via iTunes ? helt gratis.

Sparer mye

Selv om man kanskje ikke får en fullverdig utdannelse via iTunes-innholdet fra Stanford, i hvert fall ikke enda, kan man få mye verdifull informasjon. For prisen for ett år som vanlig student på Stanford ligger tross alt på 31 200 dollar (204 780 kroner) i året.

Flere universiteter benytter iTunes i undervisningsøyemed, ved å distribuere innhold til studentene sine, men Stanford er det første universitetet som har sluppet innhold løs blant oss dødelige.

– En av Stanfords viktigste målsetninger er å utdanne offentligheten, sier Scott Stocker, direktør for webkommunikasjon på Stanford.

Annonse


Kommer mer

For øyeblikket ligger det bortimot 500 lydspor tilgjengelig via samarbeidet og alt er gratis. Stanford har også store planer for å videreutvikle samarbeidet med Apple. Blant annet ser de for seg å legge ut viktige fotballkamper, som den mellom Stanford og Berkeley, for videonedlastning på iTunes.

Stanford on iTunes er tydeligvis en populær tjeneste. Mer enn 130 000 nedlastinger fant sted i løpet av tjenestens to første uker og i løpet av høstsemesteret var det i gjennomsnitt mer en 15 000 nedlastninger i uken.

Kilder:
Stanford on iTunes
Forbes.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse