Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Porno-domenehai arrestert

En 57 år gammel mann rappet domenenavnet til en lukrativ sex-side, og er beskyldt for å ha håvet inn over hundre millioner kroner i annonseinntekter.

sex.com
Stephen Michael Cohen (57) ble forrige uke arrestert av meksikanske myndigheter. Cohen har vært på rømmen i Tijuana siden 2000, da han ble dømt av en domstol i San Diego for å ha svindlet til seg domenenavnet sex.com.

Hundrevis av millioner

Sex.com inneholdt først og fremst en rekke annonser for andre erotiske nettsteder, og skal være en svært innbringende hjemmeside. Cohen ble pålagt å tilbakeføre domenet, og betale $65 millioner (418 millioner kroner) til den opprinnelige eieren av nettstedet.

Gary Kremen, som var den rettmessige eier av sex.com, sier han brukte over $4.5 millioner (over 28 millioner kroner) i advokatutgifter og saksomkostninger på å skaffe seg tilbake kontroll over sidene etter at Cohen hadde kidnappet domenet.

Må i fegnsel

Ifølge rettsavgjørelsen vil den tidligere dømte Cohen nå sitte i fengsel inntil han har tilbakeført de 160 millioner kronene som dommeren mener han har overført ut av landet på ulovlig vis.

Kilde:
Yahoo!

Stikkord: internett