catch-gamer

Annonse


Norske elitespillere til Sør-Amerika

catch-gamerFørst skal laget tok tidligere i år sølv i prestisjetunge World E-sports Games i Korea. Nå skal de til Brasil. Der skal de trene mot de beste brasilianske lagene i regi av den brasilianske organisasjonen MIBR.

Regnes blant verdens beste

Det norske Catch-Gamer-laget er regnet for å være ett av verdens beste. Det består av:
Jonas Alsaker Vikan (“bsl”, 23 år, Trondheim)
Geir Stian Svendsen (“Juve9le”, 19 år, Stavanger)
Tore Aronsen (“Juzam”, 22 år, Narvik)
Christian Wæraas (“zevy”, 20 år, Kristiansand)
Lars Olaisen (“Naikon”, 21, Narvik).

Disse fem får nå muligheten til å prøve seg mot lag fra hele verden i den internasjonale CPL-turneringen i Santiago. Dit går turen etter at treningen i Brasil er ferdig.

Spillernes “Grand Slam”

Konkurransen i Santiago er en del av en verdensomspennende serie med turneringer, på linje med Grand Slam i tennis. Tidligere i år har det norske laget vunnet i Istanbul og fått en tredjeplass i Sheffield.

Annonse


E-sport stadig mer populært

E-sport har de siste årene fått stadig større oppslutning. I Kina og Sør-Korea er e-sport tatt opp på lik linje med alle andre idretter i de nasjonale idrettsorganisasjonene.

E-sport er også populært her i Skandinavia. Det antas at over én million skandinaver spiller nettspill regelmessig. Et av de mest populære spillene er Counter Strike. Team Catch Gamer er ett av de beste lagene i verden innenfor Counter Strike.

team catch gamer
Det norske Team Catch-Gamer skal til Sør-Amerika og forsvare Norges ære i spillturnering.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse