Sony Ericsson

Annonse


Her er Sony Ericsson W900i

Sony EricssonW900i viderefører roteringsfunksjonen vi tidligere har sett i walkmantelefonen W550 og kameratelefonen S700. Nytt er at du ikke trenger to hender for å vri telefonen åpen. Nå skal dette kunne la seg gjøre med et enkelt lite trykk.

Kommer med Photoshop

Skjermen har en oppløsning på 240×320 piksler, med 262,144 fargers TFT QVGA. Det innebygde kameraet har 2 megapikslers oppløsning, 8 ganger digital zoom og autofokus for både stillbilder og video. Videokameraet tar opp med 30 frames per sekund, og telefonen kommer med Photoshop og Quick Time.

Walkmanfunksjonern har bassforsterker og “flymodus”, der du kan skru av telefonen og likevel bruke den som MP3-spiller. Den medfølgende lagringskapasiteten er 470 Mb, med mulighet for 2 GB via Memory Stick duo. Kontakten på undersiden gjør at telefonen kan kobles rett i stereoanlegget for avspilling.

Satser på javaspill

Sony Ericsson W900i vil bli markedsført som en spilltelefon. Javaspillet som følger med er Asphalt Urban GT 3D fra Gameloft. Flere spill skal være på vei.

Annonse


Telefonen kommer til å ha en noe høyere pris enn Walkmantelefonen W800. Det er ikke klart når telefonen er klar for det norske markedet, men det er grunn til å håpe at den skal være tilgjengelig til julerushet.

Sony Ericsson W900i
W900i viderefører roteringsfunksjonen mange kjenner fra W550.

Kilder:
Sony Ericsson
Mobil

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse