Spielberg

Annonse


Nå kommer Spielberg-spillene

SpielbergDet er ingen hemmelighet at Steven Spielberg er spillentusiast – vi har ved flere anledninger truffet på ham på E3-messen, for eksempel.

Men for første gang blir mannen selv aktivt involvert i utviklingen av tre helt nye spill, sammen med Electronic Arts. Spielberg kommer til å stå for historien og konseptet, mens EAs studioer i Los Angeles kommer til å ta seg av utviklingen og distribusjonen.

Det er foreløpig ikke kjent hva spillene heter, når de kommer og til hvilke plattformer, men det er i alle fall snakk om helt nye franchiser.

Kombinasjonen av film og spill har lenge vært målet for spillbransjen, men resultatene har vært veldig ujevne. I det siste har vi imidlertid sett tegn til en spennende utvikling – blant annet har Peter Jackson selv bidratt mye til det kommende King Kong-spillet.

Vi gleder oss til å finne mer ut om Spielberg-spillene, og kommer tilbake med mer informasjon så snart den er tilgjengelig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse