Foto: Per Ervland

Annonse


Gjør W800 om til iTunes-mobil

Foto: Per ErvlandApple har tidligere i år vist frem iTunes-mobilen Motorola ROKR E1, som skulle være den eneste mobilen som ville fungere med iTunes, i hvert fall i nær fremtid. Nå er det imidlertid åpninger for andre mobiler også.

Ikke kjøpt musikk

Det har nemlig dukket opp et lite gratisprogram til iTunes som overfører sanger direkte fra iTunes til Walkman-mobilen Sony Ericsson W800i. Beklageligvis skal programmet kun fungere på Mac-plattformen.

Programmet vil ikke gjøre grensesnittet i mobilen om til iTunes, slik det er i nevnte ROKR E1, men MP3-spilleren i W800i minner uansett om iTunes. Et annet problem er at låter kjøpt i iTunes Music Store ikke vil fungere.

Spillelister skapt via iTunes kan imidlertid overføres direkte med låter. Det medfører også smarte spillelister med for eksempel de mest populære eller de siste sangene, eventuelt også spillelister med podcast-sendinger.

Annonse


Programmet som gjør at man kan overføre sanger fra iTunes til W800i heter iTuneMyWalkman (husk at alle spillelister må begynne med iTMW). Det skal også finnes et alternativ som heter Dreamsicle.

Kilde:
Mobil

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse