Hopp til navigasjon Hopp til innhold

100 Mbit/s for 271 kroner

Bredbandsbolaget oppgraderer nå fibernettet sitt og vil tilby sine kunder en hastighet på 100 Mbit/s for under 300 kroner i måneden.

bredbånd Ash illustrasjon
Frem til juni neste år kommer svenske Bredbandsbolaget til å kjøre en oppgradering av fibernettet som virkelig kommer kundene til gode. Arbeidet begynner allerede denne måneden i de største svenske byene. Mindre tettsteder vil følge etter i begynnelsen av 2006.

Superhastighet

Alle kundene vil da få 100 Mbit/s nedlastingshastighet og 10 Mbit/s opplastingshastighet. Prisen for kundene vil bli den samme som de betaler for dagens 10 Mbit/s-tjeneste, nemlig 320 svenske kroner (271 kroner) per måned.

– Vi gir alle våre kunder med fiberoppkobling ti ganger høyere nedlastingshastighet uten at de behøver å betale ekstra for dette. Med oppgraderingen skaper vi også en plattform for fremtidige bredbåndstjenester, sier administrerende direktør i Bredbandsbolaget, Peder Ramel.

Kilder:
ComputerSweden
Bredbandsbolaget

Stikkord: internett