Valentines day SMS

Annonse


Skjuler elskerinne-numre

Valentines day SMSFor noen uker siden kunne vi lese at to av tre svensker snikleser partnerens SMS. Mens de fleste leser av ren nysgjerrighet er det en del som gjør det fordi de mistenker utroskap.

Skjuler og kamuflerer numre

Og har du noen svin på skogen, har selskapet Alibitel nå kommet opp med løsningen. For litt under en hundrelapp kan du laste ned programvare som sletter utvalgte numre fra dine mottatte, ubesvarte og utgående anrop.

Programvaren kan også kamuflere utvalgte telefonnumre. Det vil si at når elskerinnen din ringer, ser det ut som det er fra jobben. På den måten kan du se ut som verdens flittigste arbeidsmaur, samtidig som du er verdens største slusk.

For Nokia og Panasonic

Tjenesten fungerer på utvalgte modeller fra Nokia og Panasonic. Den gjør deg også i stand til å blokkere oppringninger fra utvalgte numre og skjulte numre, ved at den som ringer automatisk får et opptattsignal.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse