Wadia.com

Annonse


– Kjøp CD-spiller, da vel!

Wadia.comI følge direktør Tommi Kyyrä i den finske avdelingen av platebransjeorganisasjonen IFPI (International Federation of Phonographic Industries) har Linux- og Mac-brukere ingen grunn til å klage over at ikke får spilt kopibeskyttede CD-plater på sine maskiner.

– Et privilegium

– Nå må vi forstå at det å høre på musikk på en datamaskin er et privilegium. Normalt lytter folk til musikk i bilen eller på sin hjemmestereo. Om du bruker Linux eller Mac bør du vurdere å kjøpe en vanlig CD-spiller.

Det Kyyrää ikke ser ut til å ha fått med seg, er at «den helt vanlige CD-spilleren» til stuebruk knapt finnes i handelen lenger utenfor svinedyre hifi-spesialbutikker. Selv DVD-spilleren (gjerne med DiVX, MP3 og JPG-funksjon) er i ferd med å få avløsning av DVD-opptakeren i hyllene i de store elektromarkedene.

Gammelt ordtak for fall?

Dessuten har flere statistikker i mange år har vist at folk flest bruker sine datamaskiner til å høre musikk. Riktignok har de ikke en bunke CD-plater liggende på pulten. Tvert i mot ligger musikken som MP3-filer på harddisken.

Annonse


Uttalelsen får oss til å tvile sterkt på om det gamle ordtaket om at det er av barn og fulle finner man får høre sannheten fortsatt holder vann….

Kilder:

Tietokone.fi (finsk)
Tigert.com
Afterdawn.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse