SMS generell

Annonse


Leser partnerens SMS

SMS generellMange ser sitt snitt til å snoke i tekstmeldingene mens partneren sover, er på toalettet eller står i dusjen, går det fram av undersøkelsen som er utført av den svenske mobiloperatøren TeliaSonera.

Sjalusi

64 prosent av de spurte sier at de leser partnerens tekstmeldinger ut fra ren nysgjerrighet, mens hver fjerde innrømmer at det ligger sjalusi bak snokingen.63 prosent er særlig opptatt av å lese partnerens SMSer når han eller hun har vært på bar eller restaurant, mens bare 4 prosent snoker når partneren kommer hjem fra jobbseminar eller konferanser.

Undersøkelsen viser også at 86 prosent har flørtet via SMS, mens 40 prosent hevder å ha hatt SMS-sex. 7 prosent forteller at de har hatt SMS-sex med en ukjent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse