Nye Nokia-mobiler

Annonse


Nokia N91 utsettes?

Nye Nokia-mobilerMange venter på Nokia N91, som er en musikkmobil med fire gigabyte harddisk. Telefonen har hele tiden vært ment å dukke opp før jul i år, men bilder fra en intern PowerPoint-presentasjon kan tyde på at den ikke kommer før etter jul.

Bildene ble tatt under et Macromedia-arrangement og som man ser er fokuset Flash-støtte i Nokias kommende modeller. Her kan man se at Nokia N91 listes under kategorien Q1 2006 (1. kvartal 2006).

Det samme gjør også mobilen Nokia 6280, men denne har vi flere ganger blitt fortalt at vil komme i løpet av relativt kort tid og kan tyde på at informasjonen ikke er helt troverdig, eventuelt at det bare er snakk om Flash-støtten som kommer etter jul.

Nye mobiler

Derimot kan man se flere nye modeller fra Nokia. Nokia 6233 ser ut til å være en ny Series 40-mobil, mens N71 og N80 er to nye modeller i den spennende N-serien til Nokia.

Annonse


Forrige uke viste vi faktisk bilder av N80, men det har vist seg i ettertid at dette visstnok ikke er bilder som stammer fra Nokia. Allikevel skal bildene være ganske troverdig i forhold til slik N80 uansett vil se ut.

Nokia Flash-presentasjon

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse