Foto: Martin Sivertsen

Annonse


Ny retning for Zelda?

Foto: Martin SivertsenDet nye Zelda-spillet, Twilight Princess, var blant høydepunktene på årets E3-messe, og det var virkelig trist å få vite at spillet ikke kommer før tidligst april neste år. I det minste er vi ganske sikre på at utviklingstiden brukes rikitg, og Zeldas far, Shigeru Miyamoto, forsikrer at spillet blir det absolutt beste i serien.

Den legendariske designeren har imidlertid planene allerede klare for senere Zelda-titler, som vi antar kommer til Revolution-konsollen. Uten å røpe noen som helst detaljer, forteller Miyamoto at Twilight Princess vil markere slutten på Zelda-spillene slik vi kjenner dem, og serien vil ta en helt ny retning videre.

Et annet spill mange har ventet på er Mario 128, og også denne tittelen vil overraske mange, i følge Miyamoto. Her er det også få detaljer å oppdrive, men Shigeru lover blant annet en ny følgesvenn for Mario.

Og nå venter vi bare på noe skikkelig informasjon om Nintendo Revolution. Vi er lei av å vente!

Annonse


Her kan du lese om våre førsteinntrykk av The Twilight Princess.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse