ITavisen podcast logo

Annonse


Ny ITavisen-podcast ute

ITavisen podcast logoApple prøver nå fortvilt å hindre at folk installerer deres Intel-utgave av operativsystemet OS X på PC. I ITavisens Podcast 003 forklarer DinSide.nos Tor Fosheim hvordan det oppleves å kjøre Mac-programvare på en helt vanlig PC.

Mer musikk fra MSN

Vi tar også en prat med markedssjef Bjørn Rogstad i plateselskapet EMI om iTunes, MSN Music og andre musikktilbud på nettet.

Knut Førsund i Fotorådet forteller om fotomarkedet, som nå er så godt som totalt overtatt av digitalkameraer.

Vi tar for egen regning for oss Nokias nye topptelefon N90, «dustofonen» som avslører deg, nytt batteri som går på urin – og ikke minst spillavhengighet.Vi benytter igjen anledningen til å takke de rundt 5000 som lastet oss ned i forrige runde. Og ikke minst er vi glad for alle de hyggelige tilbakemeldingene på forumene våre og pr. mail. Alt tyder på at dette er et velkomment tilbud for leserne (og lytterne) våre!

Annonse


Automatisk nedlasting

Våre podcater legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned gratisprogrammet iTunes (v4.9 eller nyere) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Slik abonnerer du

Gå til Avansert-menyen i iTunes, og velg Abonner på podcast. I feltet for URL skriver du http://podcast.itavisen.no.

Etter hvert vil ITavisens Podcast forhåpentligvis også bli søkbar i iTunes, men dette kan ta noe tid.

Har har du en iPod (Shuffle, Mini, Photo eller eldre modeller) og har satt opp den opp til automatisk oppdatering mot iTunes, får du sendingen din over på spilleren din også.

Du kan selvsagt også overføre sendingene manuelt til iPod. Og til hvilken som helst annen MP3-spiller (både fysisk spiller og PC-basert spiller) ved å laste ned sendingene fra www.itavisen.no/podcast.

Slik laster du ned podcastene

Bruker du ikke iTunes, kan du likevel laste ned alle våre Podcast-sendinger i MP3-format.

Du vil til en hver tid finne en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse