Creative Zen Micro Photo

Annonse


Oppdaterer Zen Micro Photo

Creative Zen Micro PhotoUnder CES-messen i Las Vegas i januar i år annonserte Creative en fargeversjon av sin MP3-spiller Zen Micro. Den ble faktisk så godt mottatt at den ble kåret til «Best of Show» selv om den ikke skulle dukke opp før sommeren i år.

I juni ble det imidlertid kjent at selskapet hadde valgt å utsette spilleren til august. Nå oppdateres spilleren, som samtidig utsettes til september eller oktober.

Ubekreftede rykter hevder imidlertid at enkelte engelske butikker har hatt første versjon av spilleren i salg i kort tid.

Større og billigere

Den oppdaterte versjonen av Zen Micro Photo vil få en lagringskapasitet på åtte gigabyte, noe som er litt over de to versjonene på fem og seks gigabyte som ble presentert i januar. Prisen er også gått ned fra 299 dollar (1 900 kroner) og 349 dollar (2 218 kroner) til 249 dollar (1 582 kroner).

Annonse


Den har den samme størrelsen som Zen Micro og veier det samme, men batteriet skal nå vare i 15 timer, mot 12 timer i dag. I motsetning til denne relativt populære spilleren vil Photo-versjonen ha muligheter til å se på bilder via skjermen med 262 000 farger.

Kilde: pcmag.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse