Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Logitech G15 tastatur toppsakbilde

Tastatur med LCD-skjerm

Det nye G15-tastaturet fra Logitech er full av nyttige funksjoner for spillfantaster, inkludert en eget liten LCD-skjerm.

Logitech G15 tastatur
Seriøse spillere med behov for mer enn et vanlige QWERTY-tastatur vil lære å sette pris på Logitechs nye G15.

Egen skjerm

Det mest oppsiktsvekkende ved tastaturet er naturligvis den lille vribare bakgrunnsbelyste skjermen, som kan programmeres til å vise poeng, liv, ammunisjon eller annen informasjon – inkludert data fra andre applikasjoner, som f.eks varsling om ny e-post eller låtinformasjon fra musikkprogram – mens du spiller.

Et eget SDK (Software Development Kit) følger med på CD når du kjøper tastaturet, som lar deg skrive små programmer som skreddersyr informasjonen som vises på skjermen.

54 ekstraknapper

Til venstre på tastaturet sitter i tillegg 18 nye taster, som ved hjelp av tre Mode-knapper gir deg tilsammen 54 fullstendig programmerbare funksjonsknapper. Disse kan for eksempel programmeres til å starte makroer, og dermed komme hendig med i spill som World of Warcraft for å få kjappere tilgang til ofte brukte spells og funksjoner.

Man kan lagre forskjellige G15-oppsett for hvert spill man har, og tastaturet vil leveres med en rekke standardoppsett for forskjellige titler innlagt på forhånd.

Lyser opp

G15 stiller også med bakgrunnsbelysning av knappene, to innebygde USB-porter, og muligheten for å skru av Windows-knappen, så man ikke plutselig havner tilbake på skrivebordet om man skulle komme borti den når man spiller.

Tastaturet lanseres i oktober. Prisen settes til omtrent $80 i USA, som burde bety at vi havner på rundt 7-800,- kr her i landet.

Kilde:
Logitech

Stikkord: Maskinvare, spilltester