Hopp til navigasjon Hopp til innhold

E-postfri hver onsdag

Politifolk i Essex-regionen nordøst for London blir nå bedt om å la være å sende e-post på onsdager.

Internett e-post verden
Årsaken er ikke et lunefullt dataanlegg, men ønsket om at politifolkene skal snakke mer sammen.

Den nye politimesteren Roger Baker har bedt alle sine underordnede om å respektere ordningen med en mailfri dag i uken, melder BBC. Anmodningen ble ikke sendt som e-post, men derimot lagt ut på Essex-politiets hjemmeside på nettet.

– Ta en tur ut

Ifølge BBC ber Baker om at politifolkene hver onsdag tar seg en tur ut av kontoret for å prate med kolleger i korridorer og kantiner. Det kan gi nyttig utveksling av informasjon, samtidig som det har sosial verdi, het det på den britiske rikskringkastingens nettsider tirsdag.

Lers hele historien på BBC.