Windows OneCare Beta

Annonse


Microsoft antivirus i beta

Windows OneCare BetaMicrosoft har nylig sendt ut en e-post til sine betatestere om at den første betaversjonen av Windows OneCare Live er tilgjengelig for nedlastning. Programmet inneholder både virusbeskyttelse og brannmur.

I tillegg vil man med dette programmet få mulighet til å ta backup og til å kjøre en automatisk ”tune-up” av maskinen.

Enkel status

Man skal med Windows OneCare Live enkelt få oversikt over hvordan det går med PC-en. Man kan finne ut hvordan det går med maskinen ved å sjekke ikonet på verktøylinjen eller ved å starte OneCare Live.

– Windows OneCare er utviklet med en målsetning om at det å beskytte din PC skal være enkelt og intuitivt. Brukergrensesnittet og arbeidsflyten har blitt designet rundt et enkelt konsept: Bli grønn og forbli grønn. Statusen kan enten være grønn, gul eller rød, har Microsoft forklart sine testere.

Annonse


Kommer mer

Det er ikke beskyttelse mot såkalt spionvare i den første betaversjonen av OneCare Live, men dette skal bli lagt til på et senere tidspunkt. Microsoft regner også med å legge til annen funksjonalitet i løpet av testperioden.

Betatestingen av denne versjonen av Windows OneCare Live fortsetter ut sommeren og vil så etterfølges av en utvidet betatest senere i år.

Kilde: Windows OneCare
Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse