Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Endelig EDGE fra Sony Ericsson

Sony Ericsson har lenge vist liten interesse i EDGE-teknologien. Nå ser det imidlertid ut til å komme to EDGE-mobiler fra selskapet.

Sony Ericsson Zoe
Nye rykter har dukket opp på nettet om flere av Sony Ericssons kommende mobiltelefoner. De to telefonene Zoe og Ellen (Sony Ericsson fortsetter tydeligvis med jentenavn som arbeidsbetegnelser), skal visstnok være EDGE-telefoner.

Endelig EDGE

Vi har lenge vært misfornøyd med at Sony Ericsson ikke har valgt å lansere noen EDGE-telefoner på det norske markedet. Heldigvis ser det nå ut til å være slutt på dette. Ellen er en telefon i S-serien til Sony Ericsson, men som også skal være én av to spillmobiler fra Sony Ericsson i år.

Denne modellen, som har samme type skjerm som i K750i (176 x 220 punkter/262 000 farger) og et 1,3 megapiksel kamera, skal nemlig ha en integrert 3D-aksellerator, noe som gjør 3D-spill mye bedre.

Beklageligvis skal det ikke være minnekortstøtte på denne mobilen, slik at den vil ha samme mp3-støtte som K700i. Det fungerer, men med tanke på at minne er begrenset (32 megabyte innebygd) vil det i praksis ikke være en reell løsning.

Ellen skal kunne roteres på samme måte som S700i og man skal kunne bytte deksler på den. Telefonen vil dukke opp på markedet helt i begynnelsen av høsten. Prisantydning er på 300 dollar, noe som betyr at den sikkert vil ligge rett i underkant av 3 000 kroner her i landet.

Sony Ericsson Ellen
Dette skal være bilder av den nye spillmobilen Ellen

Billig med kamera

Zoe er en ny billigmodell fra selskapet og den kan nok minne litt om J300i, selv om dette er en flippmobil med muligheter for dekselbytte. Telefonen har langt fra noen imponerende spesifikasjoner, men den har mer enn nok til å glede det unge publikummet, ikke minst et sprekt design.

Den er utstyrt med VGA-kamera og en intern skjerm på 128 x 160 punkter (viser 65 000 farger). Denne er nok oppfølgeren til Z500i som aldri kom på markedet. Prisen vil ligge på 200 dollar når den kommer i august, noe som sannsynligvis betyr en pris på snaue 2 000 kroner i Norge.

ITavisen.no har fått nyss i at det vil komme en Sony Ericsson-lansering i løpet av juni. Det er nok langt fra usannsynlig at vi vil vite mer om disse telefonene etter denne.

Kilde: Mobile-review.com

Stikkord: Mobil