Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Valgerd står på MP3-loven

Kulturminister Valgerd Svarstad Haugland mener det er uansvarlig av Arbeiderpartiet å gå mot den nye MP3-loven.

Foto: Erik Berg/Kultur- og kirkedepartementet
– Sier Stortinget nei til den nye åndsverksloven går vi med åpne øyne i en konflikt med EU. Direktivet innholder mange andre ting enn MP3-loven og jeg er interessert hvordan Arbeiderpartiet skal håndtere dette, sier kulturministeren til digi.no.

– Jens må overprøve

Hun mener at Arbeiderpartiet må opptre mer ansvarlig enn de to andre nei-partiene Frp og SV og at partileder og statsministerkandidat Jens Stoltenberg må overprøve partikollega Trond Giskes nei til loveforslaget.

Hun håper Jens Stoltenberg vil gripe inn i denne debatten og innse alvoret I å tale rettighetshavere og EU midt i mot.

Stikkord: fildeling, mp3