Sony PSP MGS

Annonse


PSP i Norge 1. september

Sony PSP MGSNordisk Film Interactive, som importerer PlayStation til Norden, skal ha sagt at den håndholdte spillkonsollen PlayStation Portable (PSP) kommer til butikkene i Norge den 1. september.

Med Spider-Man 2

Den dagen skal man kunne kjøpe en såkalt Value Pack, som skal være lik det som tidligere har blitt solgt i USA. Pakken inneholder konsoll, minnekort, batteri, veske og hodetelefoner med kontroller. Prisen skal ligge på 2 000 kroner uten moms.

Pakken skal også inneholde en disk med filmer og musikk fra forskjellige PSP-spill, men beklageligvis uten spillbare demoer. Er man kjapp til å registrere sin konsoll på yourpsp.com vil man også kunne få en gratis kopi av filmen Spider-Man 2.

Riktig dato

Hos den britiske delen av nettgiganten Amazon hevdes det imidlertid at PSP ikke kommer for salg før den 30. september. De sier imidlertid at datoen ikke er bekreftet og at den fort kan endre seg.

Annonse


Om ikke det var nok så opererer den gigantiske engelske elektronikkjeden Dixons med 1. august som lanseringsdato. Den som venter får se.

Kilde: Gameroobie
Kilde: Channel Register
Kilde: Amazon

Annonse