«T9» for PC

T9 for PC

T9 for PCSelskapet WordLogic har lansert programvare som ligner den de fleste av oss bruker med mobil: Du skriver en eller flere bokstaver, og tastaturet gjetter resten av ordet.

Gjør ting enklere

Nå har jo PC-tastaturet den fordelen at du har flere taster i velge i – du trenger ikke trykke fire ganger på 7-tasten for å få fram en «s». Men WordLogic mener likevel at et prediktivt, lærende PC-tastatur vil være til stor hjelp.

For eksempel skriver mange av oss samme nett- eller e-postadressen flere ganger daglig. For ikke å snakke om navnet på arbeidsplassen vår, eller vårt eget navn. Alt kan legges inn i tastaturets minne, slik at det blir enklere og mindre tidkrevende.

Annonse

Også for Pocket PC

Pedictive Keyboard finnes i to utgaver – en for standard PC og en for PDA. PC/Windows-utgaven leveres på en USB-minnepinne. Du kan for øvrig bruke hvilket tastatur du vil. PDA-utgaven leveres som programvare til Pocket PC/Windows Mobile-plattformen.

Annonse
Annonse