Telenor lanserer IP-telefoni

IP-telefoni

IP-telefoniEtter å ha kjørt sin vanlige uthalingstaktikk lenge har nå Telenor endelig bestemt seg for å lansere IP-telefoni. I morgen, onsdag, vil Telenor lansere sitt tilbud, som de vil levere til sine kunder fra 11. april.

Lite kjent

Ikke overraskende vil ikke Telenor fortelle noe om sin lansering før i morgen. Derimot har flere andre vært villige til å analysere situasjonen i det norske markedet, der Telenor så langt ligger langt bak bedrifter som Telio, IP24, TeleVoIP, BlueCom og NextGenTel.

– Dette kommer ikke til å bli noen revolusjon. Det kommer helt sikkert til å bli en lansering av et produkt som bundler mye bedre fri bruk, det er det jeg håper å se. Man betaler mer for tjenesten i fast avgift fremfor tellerskritt, sier teleanalytiker Johan Michelsen i Enskilda Securities til Aftenposten.no.

Annonse

– Jeg blir overrasket hvis ikke Telio fremstår som det billigste alternativet også etter lanseringen. Telenor må ta hensyn til alle de ordinære telefonikundene, det vil være kannibaliserende hvis de kjører ut et tilbud som er ekstremt attraktivt, fortsetter Michelsen.

Annonse
Annonse