MMORPG blir kortspill

City of Heroes

City of HeroesLyst til å spille en blanding av Batman og Hulken? Litt Edderkoppen og en solid dose Kaptein Splætt? City of Heroes er et relativt nytt MMPORPG (Massively Multiplayer Online Roleplaying Game) der du kan designe og spille din egen superhelt, og måle krefter med og mot andre superhelter.

Nettspillet har allerede avlet tegneserier, og nå har Alderac Entertainment også annonsert at de lager et samlekortspill basert på samme konsept.

Først sett av kortspillet, City of Heroes Collectible Card Game: Arena, skal lanseres i november 2005. Sjefsdesigner blir David Williams, og den grafiske utformingen av kortene skal Top Cow stå for, kjent for tidligere arbeid med blant annet med Tomb Raider-produkter.

Annonse

– Denne populære lisensen er en spennende mulighet til å bygge bro mellom kortspillere, dataspillere og tegneseriefantaster, sier Brand Manager for City of Heroes CCG Raymond Lau.

Kilder:
Alderac Entertainment Group
City of Heroes

Annonse
Annonse