Gran Turismo 4 over alt

Foto: Per Ervland

CeBIT (Per og Marius)Standen til Sony her nede på CeBIT er forsåvidt ganske stor. Allikevel har de brukt en vesentlig del av plassen til å presentere det nye bilspillet Gran Turismo 4. Tydeligvis regner de med at dette spillet vil bli vårens og sommerens store släger her i Europa.

Mye trafikk

Sony hadde satt opp flere fete flatskjermer og en kul sofakrok der de som ville kunne teste kjøreegenskapene i den virkelighetsnære rallysimulatoren. Mye lyd, sterke farger og kule bilder er ting som har festet seg til minnet.

Vi fikk såvidt testet spillet, og vi må se det ser utrolig imponerende ut, selv om vi ikke fikk så mye tid med det. Men hvor lett er det å teste et spill skikkelig med nitti fjortenåringer som prikker deg på skulderen for å få prove.

Annonse

Spillet vil også testes her i ITavisen.no, så følg med utover fredagen så vil du kunne se om det nyeste spillet i serien kan måle seg med de gamle.

Gran Turismo 4 på CeBIT
Sonys stand med GT4 var et populært sted for gutta

Annonse
Annonse