Hør radio på 3G-mobilen

Virgin Radio-mobil

Virgin Radio-mobilI løpet av året vil man kunne laste ned et program fra nettsidene til Virgin Radio som gjør at man kan høre på sendinger fra selskapet over mobilen. Teknologiselskapet Sydus jobber sammen med Virgin for å gjøre sendingene tilgjengelig på visse 2,5G- og 3G-nett.

– Dette plasserer radio i midten av 3G-revolusjonen. Det gir hvem som helst, hvor som helst muligheten til å høre på Virgin Radio bare ved å ha mobilen i lomma. Det lar oss treffe et mye større og nytt publikum og vil gjøre radio relevant for en ny generasjon av lyttere, sier sjefen for nye medier i Virgin Radio, James Cridland.

Koster skjorta?

Problemet kan være at Virgin har hevdet at dersom man hører på radio i én time via mobilen vil det bety at man laster ned omtrent 7,2 megabyte med data. Dette vil fort føre kostnadene i været, dersom man ikke har en fastprisavtale.

Annonse

Virgin vil gjøre radiokanalen Virgin Radio tilgjengelig, i tillegg til de to digitale kanalene, Virgin Radio Classic Rock og Virgin Radio Groove. Programvaren skal kunne lastes ned i løpet av dette kvartalet.

Kilde: Sydus
Kilde: BBC News

Annonse
Annonse