Atari Retro Classics (Breakout)

Annonse


Atari-klassikere på DS

Atari Retro Classics (Breakout)Vil du oppleve dataspillhistoriens spede begynnelse har man en god mulighet til det denne våren. Atari slipper nemlig flere av sine aller mest kjente titler på den nye håndholdte spillkonsollen Nintendo DS.

– Disse spillene endret spill-landskapet for alltid og var noen av de mest innovative titlene i historien, så det skulle bare mangle at de ikke også fant seg til rette på den grensesprengende konsollen Nintendo DS, sier markedsdirektør Martin Spiess i Atari Europa.

Kjent graffiti

Retro Atari Classics vil inneholde oppdaterte versjoner av 10 klassiske Atari-titler. Blant annet vil deler av grafikken i spillene være oppdatert med kunst laget av flere av verdens mest kjente graffitikunstnere, som REAS, Delta og Obey Giant.

– Samtidig kobler vi den gamle og nye skolen på mer enn en måte, ved at vi inkluderer kunst fra noen av dagens meste respekterte graffitikunstnere, sier Spiess videre.

Annonse


Her ser du skjermbilder fra spillene i pakken Atari Retro Classics

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Kjente titler

Spillpakken vil utnytte de nye funksjonene i spillkonsollen til Nintendo, noe som blant annet betyr at man kan styre spillene via den trykkfølsomme skjermen. Man skal også kunne spille mot opptil fire andre via trådløs overføring.

Her ser du hvilke titler som vil være en del av Retro Atari Classics:

  • Pong
  • Missile Command
  • Asteroids
  • Breakout
  • Centipede
  • Tempest
  • Warlords
  • Gravatar
  • Lunar Lander
  • Spring

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse