iWork

Annonse


Microsoft frykter ikke iWork

iWorkUnder åpningen av MacWorld i San Francisco i går viste Apple-sjef Steve Jobs frem en rekke spennende nyheter, deriblant kontorpakken iWork. Selv om Apple nå kommer med sin egen Office-pakke får ikke det Microsoft til å endre sin Mac-strategi.

– Vi har ingen planer om å slutte å utvikle Office til Mac, sa Scott Erickson i Microsofts Mac-avdeling i forkant av Jobs’ åpningstale.

Flere forbedringer

Erickson kunne videre fortelle at utviklingen av neste versjon av Office-pakken til Mac er godt i gang og gikk etter planen, som sier at Microsoft skal komme med en ny versjon etter 18 til 24 måneder. Office 2004 ble sluppet i april i fjor.

Selskapet jobber også med en ny versjon av MSN Messenger til Mac. Den femte versjonen av Messenger skal kunne koble seg til bedriftsnettverk som kjører Live Communications Server, og brukere skal kunne logge seg på både personlige meldingskontoer og bedriftskontoer.

Annonse


Den amerikanske datagiganten vil også slippe flere gratisoppgraderinger til Mac Office i løpet av andre halvdel av 2005. Blant annet vil det komme flere endringer som forbedrer kompatibiliteten med Exchange-servere og Outlook.

Kilde: CNET News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse