Ring gratis med Kazaa

Skype

SkypePå tirsdag kom versjon 3.0 av fildelingsprogrammet Kazaa ut. Nå med enda flere muligheter. IP-telefoniprogrammet Skype er blant annet integrert i den nyeste versjonen av det populære fildelingsprogrammet.

At Kazaa nå kommer bundlet med Skype kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse, siden begge programmene ble utviklet av Niklas Zennström og Janus Friis, selv om disse to ikke lenger jobber med utviklingen av Kazaa.

Håper på ny vår

Sharman Networks håper nok den nye funksjonaliteten kan hjelpe på populariteten til programmet, som har mistet en del av brukerne i P2P-miljøet det siste året. eDonkey2000 gikk tidligere i år forbi Kazaa som den mest populære fildelingsnettverket.

Annonse

– Bundlingen med Skype er en naturlig utvikling av Kazaa og P2P. Som pionerer i P2P-markedet tror Sharman Networks at integrasjonen av Skype vil gi store fordeler til våre kunder, sier administrerende direktør Nikki Hemming i Sharman Networks, som står bak Kazaa.

Den nye versjonen av Kazaa har også fått forbedrede søkemuligheter, med et maksimalt søkeresultat på 3 000 filer. Man får også en prøveversjon av blogapplikasjonen TypePad.

Kilde: Sharman Networks
Kilde: afterdawn.com

Annonse
Annonse