Star Wars-trailer denne uken

Ill.: starwars.com

Ill.: starwars.comFor de som ikke har latt seg desillusjonere av Episode I og II, står den forestående lanseringen av Star Wars Episode III – Revenge of the Sith som en hellig graal i 2005.

Filmen har ikke première før 19. mai, men denne uken dukker den første traileren opp på nettet – en begivenhet som erfaringsmessig vil senke utallige nettsteder og flagge røde varsellamper hos linjeleverandører verden over.

Først på nett

Traileren vil vises på kinoer i USA og Canada fra 5. november, men surfende internauter verden over vil få muligheten til å få seg en Ep3-sniktitt allerede i morgen 4. november for AOL-abonnenter og registrerte (betalende) brukere av nettstedet starwars.com Hyperspace.

Annonse

Det er vel neppe særlig vågalt å satse på at traileren mer eller mindre umiddelbart vil bli gjort tilgjengelig andre steder også i morgen, men offisielt blir ikke traileren «alment tilgjengelig» på nettet før den legges ut på starwars.com 8. november.

Annonse
Annonse