Sony Blu-Ray CD

Annonse


Hollywood støtter HD-DVD

Sony Blu-Ray CDHD-DVD kjemper med Blu-Ray om å bli neste generasjons DVD-format. De to konkurrerende formatene trenger derfor støtte av flere aktører i bransjen. Deler av Hollywood har nå bestemt seg for å støtte det ene formatet.

Også på Blu-Ray?

Det forventes nemlig at de amerikanske filmselskapene Warner Bros., Universal og Paramount snart vil annonsere at de kommer til å støtte HD-DVD. Filmselskapene ventes å lansere innhold på HD-DVD i slutten av 2005, skriver afterdawn.com.

Dette betyr nok allikevel ikke døden for Sonys Blu-Ray-format. For når filmselskapene faktisk forteller om avtalen om å støtte HD-DVD, vil det nok vise seg at avtalen ikke er eksklusiv. Slik kan studioene støtte begge formatene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse