Hopp til navigasjon Hopp til innhold

5 GB minne på mobilen

Mange mener det ikke er mulig å bruke mobilen til noe annet enn å ringe med på grunn av lite minne. Men om et par år blir minnet mangedoblet.

Intel mobilprosessor
Intel jobber ikke overraskende med å øke kapasiteten i fremtidens mobiltelefoner. I løpet av 2007 regner man med at både prosessorhastighet og lagringskapasitet vil ha økt betydelig, skriver Alt om Handdatorer.

Som en PC

Sean Maloney hos Intel fortalte under et foredrag på CTIA Wireless i San Francisco på mandag at man i løpet av et par år kan bruke både PDA-er og smartphones til å gjøre mye mer avanserte ting enn man klarer i dag.

I løpet av 2007 regner selskapet med at mobiltelefonen har prosessorer med 500 MHz klokkefrekvens og en lagringskapasitet på opptil fem gigabyte. Det fører jo til at telefonen vil ha like god kapasitet som en PC hadde for bare noen få år siden.