OLED Kodak

Annonse


Verdens største OLED

OLED KodakSelskapet LG Philips, som produserer TFT LCD-skjermer i Sør-Korea viste på tirsdag frem en prototyp av en 20,1 tommer stor OLED-skjerm. Denne skal ifølge selskapet være verdens største, skriver CNET News.com.

Diger skjerm

LG Philips er et selskap opprettet av LG Electronics og Royal Philips Electronics. Selskapet kunne ikke si noe om de tekniske detaljene på denne skjermen, men ryktene hevder skjermen kan vise tre millioner punkter, noe som kan tyde på en oppløsning på 2 028 x 1 536 punkter.

Inntil nå har Samsung stått bak verdens største OLED-skjerm. I mai i år introduserte de en 17 » OLED med en oppløsning på 1 600 x 1 200 punkter. Flere andre selskaper har annonsert slike skjermer som er større enn 20,1 », men de er laget av flere mindre skjermer som er satt sammen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse