MS billgates MSN

Annonse


Messenger nede for telling

MS billgates MSNFlere av ITavisen.nos lesere og ansatte har i formiddag slitt med å logge seg på MSN Messenger. Vi var tidligere i dag i kontakt med Microsoft, som lovte å fikse feilen så fort som mulig.

– Det er et problem med MSN Messenger globalt sett akkurat nå, men vi jobber med å få det utbedret og regner med å ha det klart i løpet av kort tid, sa portalsjef for MSN.no Helge Birkelund, som allikevel ikke kunne spesifisere når dette vil skje.

Fordel med mange

Vi har ikke klart å få vite hva problemet er for noe, men at dette påvirker arbeidet til en stor del av Norges befolkning er det liten tvil om. Ifølge Birkelund er det over 800 000 brukere av systemet som kan rammes av dette problemet.

– Vi beklager sterkt at dette skjedde og har satt alle ressurser i MSN-teamet inn på å fikse det. Man får raskt en indikasjon på hvor stort dette systemet er når slike ting oppstår, og vi hører raskt tilbake fra våre 400 000 daglige brukere hvis det er noen feil, sier Birkelund til ITavisen.no.

Annonse


Ikke oppe?

Andre norske medier har sagt at tjenesten er oppe igjen, men da vi snakket med Birkelund klokken 13.00 har ikke han fått noen offisiell beskjed om at tjenesten skal være fikset. Det er imidlertid et faktum at vi har klart å logge oss på, det samme har flere av våre lesere. Forhåpentligvis er det ikke lenge til den offisielle statusen på MSN Messenger vil være er at tjenesten er tilgjenglig.

Klokken 14:32 får vi beskjed fra Birkelund om at MSN Messenger er oppe igjen og at alle systemer er stabile.

Man kan finne ut status på MSN Messenger på nettsidene til MSN.

Følg tråden om disse problemene på ITavisen.nos forum.

Annonse