ITavisen logo stemning

Annonse


Vi passerer en halv million!

ITavisen logo stemningDette i følge Norges offisielle Internettstatistikk Gallup/Webmeasures tall for september i år.

Feilkilder gjelder alle

Som mange ganske riktig påpeker når vi feirer oss selv med brask og bram, er unike brukere ikke det samme som lesere. Statistikken viser bare antallet IP-adresser (registrert via cookies) som er innom nettstedet vårt i løpet av en måned.

Målemetoden har nok sine mangler, men er samtidig den mest presise man har til rådighet. De samme feilkildene gjelder også alle de andre nettstedene som er med på statistikken – fra de to nå nesten jevnstore vinnerne VG.no og Dagbladet.no til mer nærliggende konkurrenter som Digi.no og Hardware.no.

Større enn BT og Telenor

Vi synes uansett vi har grunn til å være stolte av at vi målt i antallet unike brukere nå er større enn nettugaven til BT.no (Bergens Tidende), som er Norges største distriktsavis på nett, og at vi tangerer Aetat.no, som er et nettsted så godt som alle norske arbeidssøkende er innom.

Annonse


Det er også verd å merke seg at det sist måned var flere innom ITavisen.no enn Telenors Mobil sitt nettsted telenormobil.no.

Takk til leserne!

En stor takk til leserne våre, som er den egentlige årsaken til at vi har oppnådd disse resultatene!

Hele tabellen kan du lese på tns.gallup.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse