Google

Annonse


Google i evig runddans

GoogleNoen mener Google ble utsatt for hærverk i løpet av morgentimene onsdag, andre heller til den teorien at Google har gjort dette selv fordi de endelig har fått anledning til å bruke domenet google.no.

Arbeidsulykke?

I et forsøk på å dirigere alle norske brukere over til dette domenet kan de ved en feil fått redirect-rutinen til å gå i ring.

Som kjent har Google.com ligget i rettslig konflikt med google.no, som er et nettsted for solbriller. Google fikk medhold i Oslo Tingrett i midten av juli i år, og det norske selskapet ble dømt til å ovberføre domenet.

Løsning finnes

Feilen har trolig vært der helt siden tidlig i dag morges norsk tid, da personalet ved Googles hovedkontor i California gikk hjem etter endt jobb. Nå er imidlertid alt i orden igjen, og du kan både bruke google.com og Google.no. Begge adresser gir deg søk på nettet – på norsk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse