Nintendo DS

Annonse


Se når Nintendo DS kommer

Nintendo DSNintendo fortalte i dag at selskapet vil lansere sin nye håndholdte spillkonsoll Nintendo DS den 21. november i USA. Prisen vil ligge på 149,99 dollar ved lansering (1 020 kroner), noe som er en del lavere enn det man ventet, skriver Reuters.

Historisk i USA

Etter at selskapet har lansert DS i USA, vil den lanseres i Japan den 2. desember til 15 000 japanske yen (916 kroner). Dette er faktisk første gangen at selskapet har valgt å ikke lansere en ny spillmaskin i Japan først.

Europeisk lansering vil ikke skje før første kvartal neste år (selskapet skal ha sendt ut fire millioner enheter over hele verden i løpet av mars neste år). Det er ikke kjent hva den norske prisen vil være, men hvis man ser på prisene i de andre markedene kan det nok ventes at den vil koste rett i underkant av 1 500 kroner, etter at de norske avgiftene har blitt lagt til.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse